RING OSS - 0500-72 92 45

Teleskoplastare Skövde

RING OSS - 0500-72 92 45

Teleskoplastare

Vi utför flertalet lyft med teleskoplastare.

När du anlitar oss för arbete med teleskoplastare i Skövde får du ett företag med lång erfarenhet och ett personligt bemötande. Vi erbjuder snabb och flexibel service till alla våra kunder och med vår expertis om transport och lyft kan vi hjälpa våra kunder att hitta rätt utrustning till varje uppdrag. När ni tar hjälp av oss för arbete med teleskoplastare i Skövde får ni förutom en bra och pålitliga maskiner även erfarna chaufförer med stor kunskap och förståelse för arbetet!

Kontakta oss för arbete med teleskoplastare i Skövde!

Experter på teleskoplastare i Skövde 

För oss är det viktigt att vi kan erbjuda pålitliga och säkra maskiner och utrustning. Vi uppdaterar därför kontinuerligt vår maskinpark så att du får ta del av den senaste tekniken som uppfyller alla aktuella miljökrav. I vår nuvarande maskinpark har vi tre teleskoplastare av märket Merlo som lyfter 21 meter, 26 meter respektive 30 meter. Kontakta oss och få svar på om någon av våra teleskoplastare i Skövde kan hjälpa ditt arbete framåt!

Med våra maskiner och kompetenta förare lyfter vi ert projekt. Våra förare har uppdaterade förarbevis och god kunskap kring vad som gäller på arbetsplatser vid lyft av gods. Ta hjälp av oss nästa gång du behöver teleskoplastare i Skövde!

Med en teleskoplastare i Skövde kan vi hjälpa till med bland annat:

  • Lossa gods från lastbil och transport. (Vi erbjuder även transport av gods!)
  • Lyfta material såsom tegel, gips och skivor.
  • Montera fönster och väggar.
  • Lyfta personal vid höghöjdsarbeten.

Vi erbjuder även arbete med lastmaskin i Skövde

Vi har flera anläggningsmaskiner för olika ändamål. Vår ambition är att alltid ha en hög servicenivå och kunna lösa varje situation och erbjuder entreprenadmaskiner som teleskoplastare, lastmaskiner och grävmaskiner. I vårt maskinstall finns en lastmaskin av märket Volvo L60.

Med vår lastmaskin i Skövde kan vi hjälpa kunder med:

  • Lastning och lossning.
  • Schaktning.
  • Förflyttning av material såsom jordmassor, grus, makadam mm.

Kontakta oss och få en offert på vad arbete med lastmaskin och teleskoplastare i Skövde kan kosta!