RING OSS - 0500-72 92 45

Teleskoplastare Skövde

RING OSS - 0500-72 92 45

Om oss

Vi hjälper kunder med arbeten som kräver teleskoplyft i Skövde.

Vi på Wadegårds Åkeri AB är en företag som lägger stor vikt vid hög service och ett gott resultat! Vi har varit etablerade i Skövde sedan 1977 och under lång tid arbetat med kranbil, transport och teleskoplastare i Skövde. Vi är idag ett modernt åkeri som hjälper våra kunder med transport av gods, uthyrning av container samt arbeten med lyft och teleskoplastare i Skövde, Lidköping och Skara. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss och vi arbetar alltid efter kundens specifika önskemål och behov! 

Kontakta oss om du behöver transport av gods eller behöver hjälp med arbete som kräver teleskoplastare i Skövde, Lidköping och Skara.

Alltid kundnära och prisvärt arbete 

Ska ni bygga eller renovera hemma? Vi har prisvärda tjänster på arbeten med teleskoplastare i Skövde med omnejd. Hos oss hittar du alltid en teleskoplastare i Skövde som passar alla olika typer av uppdrag och ändamål. Behöver du utföra arbete på mark eller på hög höjd? Låt våra teleskoplastare i Skövde göra jobbet enklare för dig! Vi finns här för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Även om vi har vår bas i Skövde så utför vi arbeten över hela landet! Vår ambition är att vara det självklara valet för lyft och transporttjänster i hela Skaraborg. 

Vi har under åren blivit ett omtyckt och etablerat företag på marknaden, mycket tack vare vårt fina arbete och långsiktiga kundrelationer. När det kommer till våra maskiner, så som kranbil och teleskoplastare i Skövde kan du som kund alltid vara säker på att du får bra utrustning som klarar jobbet utan problem! Vi investerar nämligen ständigt i vår maskinpark och byter fordon kontinuerligt för att alltid arbeta med moderna fordon som efterlever gällande miljökrav. På alla våra uppdrag har vi självklart med kompetent personal med rätt behörighet på plats.

Kontakta oss och få en offert på vad vårt arbete med teleskoplastare i Skövde, Lidköping och Skara kan landa på.